Make the right move!

ath b2c
Συνδυάζοντας την 52χρονη εμπειρία μας με την τεχνολογία ρομποτικής τελευταίας γενιάς επαναπροσδιορίζουμε την έννοια των παραδόσεων τελικού σημείου μεταφέροντας τα προϊόντα σας στα χέρια των πελατών σας με ταχύτητα και ακρίβεια.
track your package
ath b2c

Η Εταιρία μας

Οι Γενικές Μεταφορές Αθηναϊκή Α.Ε. δραστηριοποιούνται στο χώρο των εθνικών μεταφορών από το 1969.

Με καταστήματα στις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις και ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων και ανταποκριτών, καλύπτουμε ολόκληρη την περιοχή παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών.

Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίσουμε τον στόλο και τις εγκαταστάσεις μας, οι οποίες, σε συνδυασμό με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, μας επιτρέπουν να διασφαλίσουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης που απαιτείται στον εμπορικό κόσμο.

έμβλημα

Τι αντιπροσωπεύουμε

Προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, προκειμένου να απολαμβάνουν πλήρως ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού εμπορίου.

Η εστίασή μας στη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Η δέσμευσή μας είναι οι υπηρεσίες μας να προσθέτουν αξία στην επιχείρηση των πελατών μας.

Το όραμά μας είναι να γίνουμε ηγέτες στην παροχή Υπηρεσιών Μεταφορών και Προώθησης.

Οι υπάλληλοί μας είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας μας και είμαστε αποφασισμένοι να τους παρέχουμε τόσο προσωπική όσο και ομαδική ανάπτυξη, προσφέροντας ένα εργασιακό περιβάλλον προσαρμοσμένο σε αυτόν τον στόχο.

Επικεντρωνόμαστε στη συνολική ποιότητα και πιστεύουμε ότι τα προβλήματα των πελατών μας είναι τα προβλήματά μας.

Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας είναι στενές και τους θεωρούμε συνεργάτες μας, έχοντας συνεπώς κοινούς στόχους.

έμβλημα

Ομάδα & Δίκτυο

Το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι το σημαντικότερο όπλο μας για την επιτυχημένη λειτουργία της εταιρίας μας.

Αποτελούμενο από 96 μόνιμους υπαλλήλους και πάνω από 120 συνεργάτες, η οικογένειά μας είναι η κινητήρια δύναμη για 7 ημέρες την εβδομάδα, 52 εβδομάδες το χρόνο, συνεχούς λειτουργίας.

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε 5 σημαντικούς τομείς:

 • Χρηματοοικονομική επάρκεια
 • Εμπορική πολιτική
 • Επιχειρησιακό σχεδιασμό
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Τεχνολογία & πληροφορική

Κάθε ένα από τα 6 καταστήματά μας λειτουργεί ανεξάρτητα, βάσει των κοινών προδιαγραφών που έχουμε ορίσει, διασφαλίζοντας έτσι την άμεση εξυπηρέτηση των τοπικών αναγκών των πελατών μας.

χάρτης

Έδρα
Αθήνα

Υποκαταστήματα
Θεσσαλονίκη
Λάρισα
Λαμία
Πάτρα
Ιωάννινα
Ηράκλειο Κρήτης

Με βάση το πανελλαδικό μας δίκτυο, οργανώνουμε και εκτελούμε για λογαριασμό των πελατών μας έργα μεταφοράς που αφορούν παραδόσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Η επιτυχία αυτών των έργων έγκειται στη δυνατότητα όχι μόνο δρομολόγησης των παραδόσεων, αλλά και συνεχούς παρακολούθησης της ανάπτυξής τους, ώστε να μπορούμε να παρέμβουμε αντιμετωπίζοντας άμεσα τυχόν δυσκολίες.

Υποδομή

Στόλος

 • Το 2010 ξεκινήσαμε τη δημιουργία του δικού μας στόλου, με αποτέλεσμα σήμερα να εξυπηρετούμε το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μας και να έχουμε μειώσει τις προωθήσεις κάτω από το 20%.
 • Ο στόλος αποτελείται από 26 Ιδιόκτητα φορτηγά και βαν, συμπεριλαμβανομένων 10 ψυγείων και 32 αποκλειστικούς συνεργάτες.
 • Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε τον απόλυτο έλεγχο του έργου των πελατών μας.
 • Όλα τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης θέσης και θερμοκρασίας.
 • Η ενίσχυση του στόλου μας αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας.

Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός

έμβλημα

Υπηρεσίες & Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

ISO 9001:2015

GDPR Compiant.

HAACP Compiant for food transportation.

LIFE Green Your Route


Η Ευρωπαϊκή καινοτόμα πλατφόρμα logistics για την τελική παράδοση φορτίων σε αστικό περιβάλλον.

Περιβαλλοντικό Πρόβλημα

Η μεταφορά φορτίων αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς οικονομικής ανάπτυξης στην Ε.Ε.  Σχεδόν όλες οι οικονομικές δραστηριότητες σε αστικές περιοχές βασίζονται στη διακίνηση αγαθών μέσω φορέων μεταφοράς.

Το έργο LIFE Green Your Route (LIFE GYR) αποτελεί μία καινοτόμα πλατφόρμα logistics για την τελική παράδοση φορτίων σε αστικό περιβάλλον, που αναπτύχθηκε μέσω μίας πολυεπιστημονικής προσέγγισης της περιβαλλοντικής μηχανικής, της επιστήμης των υπολογιστών και της επιχειρησιακής έρευνας.

Στόχος του έργου LIFE GYR είναι να παράσχει και να επιδείξει σε 5 μικρομεσαίες εταιρείες που βρίσκονται σε 3 διαφορετικά κράτη της ΕΕ, μία καινοτόμο, έξυπνη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα πράσινης δρομολογήσης οχημάτων, δηλαδή ένα έξυπνο σύστημα σχεδιασμού και εκτέλεσης των μεταφορών. Η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει ένα σύνολο εργαλείων και υπηρεσιών για την τελική παράδοση φορτίων που στόχο έχουν να προωθήσουν περιβαλλοντικές και βιώσιμες μεταφορές εμπορευμάτων σε αστικές περιοχές, μέσω φιλικών προς το περιβάλλον αποφάσεων δρομολογήσης οχημάτων. Παράλληλα θα συμβάλλουν στην καλύτερη διαχείριση του λειτουργικού κόστους μεταφοράς.

Στόχοι του Έργου

 • Μείωση εκπομπών αερίου του θερμοκηπίου και εκπομπών πέρα των αερίων του θερμοκηπίου, επιλύοντας πράσινα προβλήματα δρομολογήσης οχημάτων.
 • Επίδειξη πως η φιλική προς το περιβάλλον δρομολόγηση οχημάτων είναι ταυτόχρονα και οικονομική.
 • Ίδρυση μίας βιώσιμης εταιρείας που θα προσφέρει πράσινη πιστοποίηση.
 • Ειδικές τιμές σε πελάτες που εφαρμόζουν πολιτικές πράσινων προμηθειών στην αστική κινητικότητα.
 • Ανάπτυξη δικτύου πελατών στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω συχνών ενεργειών διάχυσης και ημερίδων.
 • Διοργάνωση ημερίδων και διαδικτυακών σεμιναρίων που φέρουν σε επαφή τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιστημονική κοινότητα για το θέμα της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.
 • Συστηματική παρακολούθηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των 5 πιλοτικών εταιρειών από 3 διαφορετικές χώρες της ΕΕ.
 • Αύξηση της δυνατότητας εφαρμογής του LIFE GYR με την ανάπτυξη ενός αξιόπιστου σχεδίου αναπαραγωγιμότητας.

www.greenyourroute.com

Τεχνολογία

Η επένδυση σε τεχνολογίες παρακολούθησης τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τις αποστολές και η διάθεσή τους στους πελάτες μας είναι ένα από τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.

Σε συνεργασία με την Digiworld Telematics και την ALAS Tracking, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις αποστολές τους και να εξάγουν τα δεδομένα που χρειάζονται.

geek
alas
έμβλημα

Μετακινώντας τον κόσμο έξυπνα

 • Έξυπνα Logistics
 • Υψηλή αυτοματοποίηση
 • Μεγάλη ευελιξία
 • Υψηλή αποδοτικότητα
 • Υψηλή & γρήγορη απόδοση επένδυσης